Contactinformatie
Contactinformatie

Lichte elektrische vorkheftrucks 5-9 ton

Lichte elektrische vorkheftrucks 5-9 ton

Met onze nieuwste generatie elektrische vorkheftrucks krijgt u het beste van twee werelden – alle prestaties van een krachtige dieseltruck, maar zonder de emissies, het lawaai en de trillingen. De Kalmar ECG50-90 is een slimme investering die zichzelf in slechts twee jaar kan terugverdienen, dankzij zijn hoge operationele efficiëntie, lage onderhoudskosten en lange levensduur. Slim en snel, met een tijdbesparend diagnosesysteem, eenvoudig onderhoud en onze volledig verstelbare EGO-cabine met toonaangevende ergonomie.

Technical information

Technical info ECG50–90
Lifting capacity (kg)
5000–9000
Load centre (mm)
600–1100
Wheel base (mm)
1900–2800
Engine
Electric
Transmission
-
Cab options
EGO & EGO OHG
Technical info ECG50–90
Lifting capacity (lbs)
9000–20000
Load centre (inches)
24–43
Wheel base (inches)
75–110
Engine
Electric
Transmission
-
Cab options
EGO & EGO OHG

Kunt u het zich veroorloven niet voor Kalmar te kiezen?

In welke bedrijfstak u ook actief bent, u moet uw investering vanuit een levenscyclusperspectief bekijken.

Onze nieuwste generatie elektrische vorkheftrucks, de Kalmar ECG50-90, biedt een optimaal accugebruik voor een tot 15 procent langere bedrijfstijd dan trucks van de vorige generatie. Hij beschikt ook over een toonaangevend diagnostisch systeem dat uw uptime verhoogt en eenvoudig onderhoud mogelijk maakt.

Vergeleken met een dieselvorkheftruck is de energiebesparing alleen al met een elektrische truck 75% lager. Dit maakt de truck een zeer aantrekkelijke investering voor de toekomst. 

Een plezier om mee te rijden

Voor chauffeurs biedt de Kalmar EGO-cabine toonaangevende ergonomie en perfect zicht rondom de machine. De cabine kan nauwkeurig worden afgesteld voor een optimale bestuurderspositie en de best mogelijke prestaties, terwijl het zeer snel reagerende hydraulische systeem zowel de precisie als de algehele rijervaring verbetert. De krachtige klimaatregeling maakt het net zo comfortabel op een warme zomerdag als op een koude winternacht.

Een plezier om te onderhouden

De onderhoudskosten van een elektrische vorkheftruck zijn aanzienlijk lager dan die van een dieselvorkheftruck, omdat er minder bewegende onderdelen zijn zoals de startmotor, turbo enz. Uit vergelijkingen blijkt dat het verschil kan oplopen tot 50%. Onze nieuwe elektrische vorkheftruck is ook uitgerust met ons nieuwste elektrische systeem voor een snelle diagnose en een nauwkeurige probleemoplossing.  

Een winnend concept op lange termijn

Met zijn hoge operationele efficiëntie, lage onderhoudskosten en lange levensduur biedt de Kalmar ECG50-90 toonaangevende Total Cost of Ownership en kan hij al na twee jaar kostendekkend zijn*.

 

*De berekeningen zijn gebaseerd op 2.500 bedrijfsuren per jaar, een dieselverbruik van 8 liter/h tegen €1,2 /liter,
en een elektriciteitsverbruik van 17 kWh per uur tegen €0,12/uur.

Slim en snel

Energie-efficiënte technologie

Op een dag heb je misschien snelheid nodig om dingen snel gedaan te krijgen. De volgende dag hoef je alleen maar normaal te rijden. De Eco-modus verlaagt het energieverbruik tot 15 procent in vergelijking met modellen van de vorige generatie.

Soepel en stil

Het rijden met de ECG50-90 is een soepele en stille ervaring, zonder trillingen en met zeer lage geluidsniveaus, waardoor het de perfecte keuze is voor hefwerkzaamheden binnen.

De kracht van keuze.

Onze reeks 5-9 ton elektrische vorkheftrucks wordt geleverd met een accutechnologie naar keuze, loodzuur of lithium-ion, een reeks verschillende masten, hefcapaciteiten en hulpstukken, zodat we de juiste oplossing voor u kunnen bouwen.

Marktleidende diagnostiek

Ons nieuwste diagnosesysteem detecteert storingen en geeft automatisch een foutcode weer op het display van de chauffeur, zodat de chauffeur onmiddellijk actie kan ondernemen in plaats van tijd te besteden aan het oplossen van problemen. Als een beroep moet worden gedaan op een onderhoudstechnicus, verlopen de reparaties sneller en is de uitvaltijd korter omdat de technicus op basis van de diagnosegegevens van tevoren de nodige reserveonderdelen kan vinden.

Veilig en gezond

Veiligheid is altijd al een handelsmerk van Kalmar geweest, en de ECG50-90 vormt daarop geen uitzondering.

Voor alle klimaten

De ECG50-90 is getest in de zware Zweedse winterse omstandigheden. Hij werkt net zo goed buiten als binnen.

Milieuvriendelijk

Geen uitstoot meer die het milieu en uw personeel aantast. De ECG50-90 is volledig vrij van fossiele brandstofemissies en is de perfecte keuze voor zowel binnen- als buitenactiviteiten of de behandeling van gevoelige lading.

Bescherm uw accu

Uw accu schoon en in topconditie houden is van cruciaal belang voor een veilige en betrouwbare werking. De nieuwste generatie elektrische vorkheftrucks van Kalmar is uitgerust met een accuklep die altijd de machine volgt en gemakkelijk te openen is door één persoon. 

Tot uw dienst

Alle onderhoudspunten zijn gemakkelijk staand bereikbaar, en de oorspronkelijke 50-uurs service van de machines van de vorige generatie is vervangen door een 500-uurs service.

Optimaliseer uw vloot.

Kalmar Insight is een tool voor prestatiebeheer waarmee u uw materieel tijdens het gebruik kunt volgen, zodat u gemakkelijker beslissingen kunt nemen die uw algehele activiteiten zullen helpen verbeteren.

Services offering