Contactinformatie
Contactinformatie

Elektrische vorkheftrucks 9-18 ton

Middelzware elektrische vorkheftrucks 9-18 ton, Loodzuur of Li-ion.

Onze uitgebreide reeks eco-efficiënte elektrische vorkheftrucks is gebouwd op het geteste en bewezen G-Generation-platform en levert veel vermogen en prestaties, terwijl uw ecologische voetafdruk en brandstofkosten worden verminderd. Ook al kosten elektrische vorkheftrucks iets meer dan een nieuwe dieseltruck, ze betalen zichzelf snel terug. Met lagere brandstof-, onderhouds- en onderdelenkosten kunt u rekenen op een terugverdientijd van ongeveer twee jaar. Wat goed is voor u en goed voor uw bedrijf.

Technical information

Technical info Specifications for Electric Forklifts 9-18 ton
Lifting capacity (kg)
9000-18000
Load centre (mm)
600-1200
Wheel base (mm)
2800-3500
Cab options
EGO Cabin or Ego OHG
Power Source
Lead Acid or Lithium-ion
Stage Emission
EU Stage 5
Speed Control
High frequency MOSFET, AC - Stepless
Technical info Specifications for Electric Forklifts 9-18 ton
Lifting capacity (lbs)
20,000-40,000
Load centre (inches)
24-48
Wheel base (inches)
110-138
Cab options
EGO Cabin or Ego OHG
Power Source
Lead Acid or Lithium-ion
Stage Emission
EU Stage 5
Speed Control
High frequency MOSFET, AC - Stepless

De kracht van keuze.

Onze range 9-18 ton elektrische vorkheftrucks wordt nu geleverd met een accutechnologie naar keuze, loodzuur of lithium-ion, een reeks verschillende masten, hefcapaciteiten en hulpstukken, zodat we de juiste oplossing voor u kunnen bouwen.

Goed voor de zaken, goed voor het milieu.

Nu heeft u de keuze uit verschillende elektrische energie-oplossingen. Loodzuur of Li-ion. Loodzuuraccu's zijn zeer geschikt voor éénploegendienst, omdat zij 1200-1400 cycli meegaan voordat de accu's moeten worden verwisseld en opgeladen. Lithium-ion accu's gaan tot 4.000 werkcycli mee omdat ze volledig geïntegreerd zijn en snel kunnen worden opgeladen tijdens de inactieve periode.

Een betere en veiligere rijomgeving.

Door een zeer snel reagerend weggedrag te combineren met superieur zicht zal uw chauffeur veiliger zijn en meer controle voelen. Ze zijn ook beter voor uw chauffeurs, want elektrisch aangedreven heftrucks produceren geen dampen, trillen minder en zijn stiller, waardoor ze ideaal zijn voor werk binnen en buiten of het hanteren van supergevoelige goederen.

De kracht van veiligheid.

Door een zeer snel reagerend weggedrag te combineren met superieur zicht in de cabine zal uw chauffeur altijd veiliger zijn en altijd het gevoel hebben de controle te hebben. Met de antislip driepuntstoegang wordt het in- en uitstappen van de cabine ook veiliger. Er is ook een reeks aanvullende opties die de operationele veiligheid verder kunnen verbeteren, waaronder: Achteruitrijcamera's, brandblussystemen en snelheidsbegrenzers.

Vermindering van het energieverbruik met 20%

Met Kalmar ECO Drive kunt u uw stroomverbruik met nog eens 20% verminderen. Met drie verschillende vermogensstanden, Economy, Normal en Power modus, kan uw chauffeur de stand kiezen die het meest geschikt is voor de uit te voeren taak zonder afbreuk te doen aan het vereiste operationele vermogen.

Soepel en stil.

Het besturen van een elektrische vorkheftruck is een soepele, schone en stille ervaring, met weinig trillingen, geen dampen en zeer lage geluidsniveaus. Uw chauffeurs zullen gezonder, veiliger en gelukkiger zijn.

Een eenvoudiger ontwerp.

Elektrische vorkheftrucks hebben minder bewegende delen dan dieselmodellen. Zo bent u minder tijd, moeite en geld kwijt aan onderhoud. Aangezien er minder reserveonderdelen nodig zijn, zullen ook uw vervangingskosten en voorraadniveaus aanzienlijk dalen.
Veilig en snel.

Veilig en snel.

Omdat alle onderhoudspunten vanaf de grond bereikbaar zijn, kan uw team de onderhoudstaak sneller en veiliger uitvoeren. De cabine kan ook hydraulisch worden opgetild voor gemakkelijke toegang tot de elektrische aandrijflijn.

Ergonomisch ontworpen.

De EGO cabine is ergonomisch ontworpen om zowel het comfort van de chauffeur als de operationele controle te verbeteren. Met een verstelbaar stuur, stoel en bedieningspanelen is alles binnen handbereik voor uw chauffeur.

Verbeterde diagnostiek.

Ons nieuwste diagnosesysteem detecteert storingen en geeft automatisch gestandaardiseerde foutcodes weer op het display van de bestuurder, zodat onmiddellijk actie kan worden ondernomen. Als een beroep moet worden gedaan op een onderhoudstechnicus, verlopen de reparaties sneller en is de uitvaltijd korter, omdat op basis van de diagnosegegevens van tevoren onderdelen kunnen worden gezocht.

Laad accu's gemakkelijk op.

Loodaccu's kunnen gemakkelijk worden verwisseld met een kraan of met een andere vorkheftruck. Het opladen kan dan 's nachts in een geventileerde ruimte gebeuren.

Omdat Lithium-ion-accu's volledig geïntegreerd zijn, kunt u de accu tijdens de rustperiode opladen of 's nachts voor langere tijd in het stopcontact steken om ze volledig op te laden. U hoeft de Lithium-ion-accu's niet te verwijderen of op te laden in een geventileerde ruimte.

Optimaliseer uw vloot.

Kalmar Insight is een tool voor prestatiebeheer waarmee u uw materieel tijdens het gebruik kunt volgen, zodat u gemakkelijker beslissingen kunt nemen die uw algehele activiteiten zullen helpen verbeteren.

Services offering