Contactinformatie
Contactinformatie

Vorkheftrucks

De beste prestaties.

 

Sinds 1949 is Kalmar het voorkeursmerk onder heftruckbestuurders en eigenaren. De trucks staan bekend en worden gewaardeerd om hun uitstekende efficiëntie, veiligheid, betrouwbaarheid en natuurlijk hun lage operationele kosten. 

Equipment lines

Lichte elektrische vorkheftrucks 5-9 ton

Lichte elektrische vorkheftrucks 5-9 ton

Met onze nieuwste generatie elektrische vorkheftrucks krijgt u het beste van twee werelden – alle prestaties van een krachtige dieseltruck, maar zonder de emissies, het lawaai en de trillingen. De Kalmar ECG50-90 is een gezonde investering die zichzelf in slechts twee jaar kan terugverdienen, dankzij zijn hoge operationele efficiëntie, lage onderhoudskosten en lange levensduur. Met onze nieuwste generatie elektrische vorkheftrucks krijgt u het beste van twee werelden – alle prestaties van een krachtige dieseltruck, maar zonder de emissies, het lawaai en de trillingen. De Kalmar ECG50-90 is een gezonde investering die zichzelf in slechts twee jaar kan terugverdienen, dankzij zijn hoge operationele efficiëntie, lage onderhoudskosten en lange levensduur.
Learn more

Middelzware elektrische vorkheftrucks 9-18 ton

Middelzware elektrische vorkheftrucks 9-18 ton

Onze serie elektrische vorkheftrucks van 9-18 ton biedt u al het vermogen en de prestaties van dieseltrucks zonder enige uitstoot te produceren. Ze zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik, en nu er zwaardere hefvermogens beschikbaar zijn, kunnen ze worden gebruikt voor een verscheidenheid van industriële toepassingen. Met lagere onderhouds-, onderdelen- en brandstofkosten kunt u rekenen op een terugverdientijd van twee jaar. Zij zullen u op lange termijn minder kosten en uw milieukwalificaties en reputatie vanaf de eerste dag verbeteren.
Learn more

Lichte vorkheftrucks 5– 9 ton

Lichte vorkheftrucks 5– 9 ton

VERKOOP VAN DIT PRODUCT IS BEËINDIGD. Kalmar is er trots op dat de verkoop van dieseltrucks van 5-9 ton is gestopt. De reden is dat we elektrische trucks kunnen aanbieden die de huidige dieselmotoren vervangen en overtreffen. Elektrische trucks zorgen voor een betere werkomgeving, hebben een hogere efficiëntie en bovendien wordt een aanzienlijke verlaging van de totale kosten bereikt. Elektrische trucks hebben minder lawaai, minder trillingen, produceren geen uitlaatgassen en reageren gevoeliger en spontaner, zegt Christian Raabe, Area Sales Manager in Kalmar.
Learn more