Contactinformatie
Contactinformatie

De beste prestaties.

 

Sinds 1949 is Kalmar het voorkeursmerk onder heftruckbestuurders en eigenaren. De trucks staan bekend en worden gewaardeerd om hun uitstekende efficiëntie, veiligheid, betrouwbaarheid en natuurlijk hun lage operationele kosten. 

"

Our Offering

Lichte elektrische vorkheftrucks 5-9 ton

Lichte elektrische vorkheftrucks 5-9 ton

Met onze nieuwste generatie elektrische vorkheftrucks krijgt u het beste van twee werelden – alle prestaties van een krachtige dieseltruck, maar zonder de emissies, het lawaai en de trillingen. De Kalmar ECG50-90 is een gezonde investering die zichzelf in slechts twee jaar kan terugverdienen, dankzij zijn hoge operationele efficiëntie, lage onderhoudskosten en lange levensduur. Met onze nieuwste generatie elektrische vorkheftrucks krijgt u het beste van twee werelden – alle prestaties van een krachtige dieseltruck, maar zonder de emissies, het lawaai en de trillingen. De Kalmar ECG50-90 is een gezonde investering die zichzelf in slechts twee jaar kan terugverdienen, dankzij zijn hoge operationele efficiëntie, lage onderhoudskosten en lange levensduur.
Learn more

Middelzware elektrische vorkheftrucks 9-18 ton

Middelzware elektrische vorkheftrucks 9-18 ton

Onze serie elektrische vorkheftrucks van 9-18 ton biedt u al het vermogen en de prestaties van dieseltrucks zonder enige uitstoot te produceren. Ze zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik, en nu er zwaardere hefvermogens beschikbaar zijn, kunnen ze worden gebruikt voor een verscheidenheid van industriële toepassingen. Met lagere onderhouds-, onderdelen- en brandstofkosten kunt u rekenen op een terugverdientijd van twee jaar. Zij zullen u op lange termijn minder kosten en uw milieukwalificaties en reputatie vanaf de eerste dag verbeteren.
Learn more

Electric Heavy Forklift

Heavy Electric Forklift Trucks 18-33 ton

Kalmar’s electrically powered forklift trucks can help improve the eco-efficiency of your operations while maintaining the highest levels of productivity and safety. The Kalmar Heavy Electric Forklift is ideal for lifting loads from 18-33 tonnes for the metal, forestry, concrete, automotive, energy and container handling sectors.
Learn more

Services offering